Unique Hotel Bucharest

Str. Caderea Bastiliei nr. 35, sector 1, Bucuresti, zona Piata Romana, Bucuresti, Romania

Apreciat de 4 calatori

Vizualizaţi Hotel Unique Hotel pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Boutique Hotel

Clasificare: 4 stele4 stele

Proaspat renovat si modernizat in luna august 2011, Hotel Unique Bucharest este situat chiar in centrul Bucurestiului, langa Piata Romana, la doar cateva minute de cele mai importante obiective turistice si de afaceri oferite de capitala Romaniei.

In luna august 2011, Hotel Unique Bucuresti a devenit cel mai nou boutique Hotel din Bucuresti. Beneficiind de un design contemporan datorita echipei de arhitecti de la Melon Design Studio, hotelul denota sensitivitate, modernism si sensibilitate. Ultracentral, dar intr-o zona linistita!

Hotelurile mici de tipul Boutique Hotel atrag din ce in ce mai mult turistii si oamenii de afaceri deoarece acestia si-au dat seama ca aici sunt tratati individual, ca adevarate personalitati, aici li se acorda atentie speciala si vor fi intotdeauna nu un numar de camera, ci o adevarata individualitate tratata cu consideratie si respect.

Dovada ca reusim este procentul foarte ridicat de turisti ce revin de fiecare data la noi (asta este foarte important pentru ca este cea mai mare multumire – inseamna ca ceea ce am facut am facut bine).

Diplomele obtinute de la mari specialisti turoperatori internationali ne recomanda ca fiind unii dintre cei mai buni din piata hoteliera Bucuresteana, iar noi continuam sa prestam servicii din ce in ce mai bune, totodata acordand fiecarui turist cate un plus fata de serviciile contractate.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare:

Trebuie sa fiti utilizator inregistrat pentru a putea beneficia de toate facilitatile TravelBank. Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a va autentifica sau pentru a constitui un cont nou, gratuit