.

Blog de calator -

Regele Mihai I al Romaniei reinnoieste calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I companiei Murfatlar Romania

Publicat la data de: 14-11-2012

Regele Mihai I al Romaniei reinnoieste calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I companiei Murfatlar Romania La Palatul Elisabeta, în cadrul unei ceremonii oficiale, Majestatea Sa Regele Mihai I al României a conferit companiei Murfatlar Romania reînnoirea calitãþii de “Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I”.
La eveniment, alãturi de Majestatea Sa Regele, s-a aflat ºi printul Nicolae, distincþia fiind primitã, din partea companiei Murfatlar România, de cãtre Daniel Negrescu, Brand Manager.
"Acum 9 ani Casa Regalã a Majestãþii Sale relua tradiþia acordãrii titlurilor de furnizor, iar prima companie care a primit atunci titlul a fost Murfatlar România. Faptul ca aceasta calitate ne-a fost reînnoita în 2006, 2009 ºi acum în 2012 aratã ca ne-am þinut promisiunea de a crea vinuri de calitate ºi totodatã ne obligã sã continuãm în aceeaºi direcþie cu care le-am obiºnuit pe Majestãþile Sale ºi, nu in ultimul rãnd, pe consumatori", spune Daniel Negrescu, Brand Manager Murfatlar
Murfatlar România continuã eforturile de pãstrare ºi îmbunãtãþire a nivelului de calitate a vinului, efectuând investiþii importante pentru ca dezideratul producerii unui vin românesc competitiv ºi de calitate superioarã sã fie atins, iar noua Cramã Atelier este o dovada vie a acestor strãdanii.
În toamna anului trecut, Murfatlar România a înfiinþat noua cramã printr-o investiþie de 550.000 euro, cu o capacitate de 170.600 l bazine mici de inox ºi 60.000 l baricuri, aducând în podgoria de lângã mare cele noi echipamente tehnologice ale momentului.
De la finele anului 2010, Murfatlar România a început colaboarea cu oenologul Rãzvan Macici. Astfel se materializeazã dorinþa de a crea vinuri cu adevãrat remarcabile, purtând semnãtura unuia dintre cei mai apreciaþi oenologi pe plan internaþional. 
Portofoliul Cramei Atelier include trei paliere de calitate: premium, cu doua colectii - Sable Noble ºi Amprenta, super-premium, cu douã colecþii - Arezan ºi Leat 6500 The Origin ºi ultrapremium cu o colecþie - Fatum.
Fideli strategiei de dezvoltare, în aceastã varã investia a continuat, crama s-a înnoit cu înca 400 de baricuri de 300 l fiecare, ajungându-se astfel la o dublare a capacitãþii de baricuri.