.

Blog de calator -

www.pauzetari.ro - campanie KIT KAT in perioada 1 martie - 15 aprilie 2012

Publicat la data de: 02-03-2012

www.pauzetari.ro - campanie KIT KAT in perioada 1 martie - 15 aprilie 2012 In perioada 1 martie - 15 aprilie 2012, brandul KIT KAT desfasoara o campanie promotionala - "KIT KAT – Iei pauza, ai chestii tari".
Conform regulamentului oficial al campaniei, pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii campaniei, care inregistreaza prin mecanismele campaniei cel putin un cod promotional.
Codul este format din 14 caractere alfanumerice si se afla in interiorul etichetei cu insemnele promotiei lipita pe fata ambalajelor produselor participante in campanie.
Codul poate fi trimis fie prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul scurt 1877 (SMS cu tarif normal in retelele mentionate), fie completand un formular de participare prin intermediul web-site-urilor www.pauzetari.ro (inclusiv versiunea pentru telefoane mobile) sau a aplicatiei dedicate de pe www.facebook.com/KitKatRomania.
La aceasta campanie participa urmatoarele produse evidentiate prin ambalaje cu eticheta promotionala in interiorul careia se gaseste codul format din 14 caractere alfanumerice, comercializate pe teritoriul Romaniei: KIT KAT 4 Fingers 45g; KIT KAT 4 Fingers Dark 45g; KIT KAT 4 Fingers White 45g; KIT KAT Chunky 40g; KIT KAT Pop Choc 140g; KIT KAT Senses 31g. In Campanie, NU participa urmatoarele produse: KIT KAT Cone sau orice alt produs KIT KAT fara eticheta promotionala.
In cadrul campaniei se ofera urmatoarele premii:
a) Premiul zilnic: un voucher Marshal Turism pentru excursie in Europa, in valoare de 3000 RON fiecare SAU contravaloarea voucherului in bani (3000 RON – TVA inclus). Se acorda un voucher in fiecare zi de promotie, in total 46 de vouchere pentru toata perioada promotiei. Un castigator poate alege fie voucherul, fie suma de 3000 RON (reprezentand contravaloarea voucher-ului).
b) Marele premiu: 12.000 de euro (TVA inclus) oferit in lei prin tragere la sorti.
Valoarea comerciala bruta a premiilor este de 221.854 RON (TVA inlcus).
Detalii complete legate de campanie, legate de premii si modalitatea de participare, pot fi accesate pe site-ul oficial al campaniei - www.pauzetari.ro.