Certificareiso.ro - oamenii cu care lucrezi nu vor deveni victime ale scurgerilor de informatii

Certificareiso.ro -  oamenii cu care lucrezi nu vor deveni victime ale scurgerilor de informatii

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sufar profund, cand semenii sunt prejudiciati de neglijenta mea. Cand mi se cere numarul de telefon al vreunui coleg de catre un alt coleg, cumpanesc mult inainte de a-l da. De ce mi se intampla asta? Fiindca ma tem ca persoana care a avut incredere sa imi comunice datele personale sa nu fie stresata de cel caruia am crezut ca ii fac un bine. Datele personale ale prietenilor trebuie pastrate cu sfintenie, fiindca ne-au fost oferite ca o dovada de mare incredere.

Zilele trecute  a avut loc sedinta cu parintii la o clasa de inceput si au fost invitati toti profesorii care predau la clasa respectiva sa spuna cateva cuvinte despre elevi. Fiind clasa a V-a, asa se obisnuieste la inceput. Profesoara de matematica a fost surprinsa neplacut sa zareasca in sala o bunica bagacioasa, care intotdeauna are ceva de comentat si mai ales care a mai facut presiuni asupra ei in anii trecuti.

Bunica s-a ridicat in mijlocul sedintei si i-a cerut profesoarei sa ii acorde o atentie speciala nepoatei sale.

-Doamna, eu nu discriminez copiii, nici pozitiv, nici negativ, prin urmare, va asigur ca nepoata dumneavoastra va fi tratata la fel cum sunt tratati ceilalti copii!

Bunica a inghitit in sec, iar la terminarea sedintei a venit cu un petec de hartie pe care profesoara sa ii scrie numarul de telefon. Amintindu-si cum anii trecuti doamna o trezea la miezul noptii, fiindca era nemultumita de note  a refuzat-o din nou:

-Doamna, nu va dau numarul de telefon! Ce aveti de transmis, imi transmiteti prin doamna diriginta, iar eu va voi raspunde in acelasi mod. Am ore de consultatie la scoala. Va stau la dispozitie, in timpul programului meu, nu in afara lui. In timpul liber vorbesc cu prietenii mei si cu familia la telefon.

In ziua urmatoare, bunica i-a trimis o scrisoare de amenintare doamnei profesoare. Ce ar fi fost, daca departamentul resurse umane ar comunica tuturor celor care vor datele personale ale angajatilor?

Cu un click aici https://www.certificareiso.ro/certificat-iso-27001 afli cum poti securiza datele celor care lucreaza pentru firma ta, datele firmei, ale partenerilor si clientilor.

Scurgerea de informatii poate avea efecte dezastruoase asupra unei firme cu numeroase contracte si proiecte aflate in derulare.

Informatiile confidentiale se refera si la datele de logare pe site-ul firmei sau magazinului online. Imaginati-va ce s-ar intampla, daca toti concurentii ar afla parolele si ar modifica preturi sau ar bulversa procesul de comanda online!

Securizarea informatiilor se impune si cand un produs nou, original 100%, de calitate premium se afla in faza de proiectare si este pe punctul de a intra in productie.

Putem vorbi de o rochie cu o croiala atipica, un anumit fel de mancare sau o reteta de prajituri, un material inovator de constructii.

Cele mai multe fraude se fac insa la platile online, daca paginile nu sunt securizate si datele personale ale clientilor pot fi luate in totalitate.

Certificarea iso 27 0001 se elibereaza  numai dupa ce firma care urmeaza sa o primeasca este verificata intens si emitatorul documentului valoros a constatat ca practic informatia din orice departament este ermetizata.

Depune acum, in calitate de manager sau de posesor de firma solicitarea certificarii de mai sus, ca oamenii sa aiba deplina incredere in tine si sa te bucuri de succes in mediul de afaceri! Pana pe 20 decembrie, 2019 aceste documente care iti permit participarea la licitatiile publice sunt la jumatate  de pret. Simultan cu ele primesti si solutii care sa faca din firma ta un adevarat sistem de securitate bine pus la punct.

Daca ar fi sa  clasificam certificarile in grupe mari dupa beneficiile pe care le aduc posesorilor, acestea se incadreaza in urmatoarele categorii:

1. certificari iso care indica implementarea calitatii in firma respectiva. Oameni de calitate, condusi de manageri generosi nu pot face altceva decat produse de calitate premium, iar relatiile dintre oameni vor fi tot de calitate.

2. certificari de mediu. Documentele certifica resposabilitate si grija fata de mediu. Managerii aleg sa investeasca in echipamente menite sa diminueze pana la eliminare a poluarii mediului.

Toate firmele, de la covrigaria din colt, la salonul de masaj si restaurantul de cinci stele din centrul orasului au nevoie de aceste dispozitive. Ce ar fi, daca grasimea rezultata de la spalatul vaselor ar fi deversata in reteaua de canalizare si ar ajunge mai intai in pamant si apoi in panza freatica?

Certificarile iso demonstreaza ca managerii si patronii au grija de salariatii lor, de potentialii si actualii clienti, de vecini si parteneri, de aceea evita poluarea si asigura securitatea tuturor celor care intra in firma sau care locuiesc in vecinatatea lor.

Haide, aplica acum si investeste in firma ta si vei incepe sa urci in topul celor mai bune firme de profil din tara si din lume!

Caputalul de incredere va fi in crestere si va rodi insutit.
 Relaxare la pescuit, cu plată cu cardul de vacanță - în zona Cluj, la Lac Sânmărghita
Relaxare la pescuit, cu plată cu cardul de vacanță - în zona Cluj, la Lac Sânmărghita

Cardurile cu tichete de vacanță susțin turismul intern în România, tot mai multe locații chiar inedite acceptând plata cu aceste instrumente pe care le primesc anual milioane de bugetari și de ...

Glory Hotel Oradea, primul hotel din România dotat cu saune umede și uscate în camere
Glory Hotel Oradea, primul hotel din România dotat cu saune umede și uscate în camere

Deschis recent pe piața de servicii de ospitalitate din Oradea, noul Glory Hotel oferă servicii de cazare la standard de 4 stele, cu un concept inedit. Pentru a oferi privilegii și ...

Pictura cu nisip colorat - de la distractie de vacanta, la activitate creativa acasa
Pictura cu nisip colorat - de la distractie de vacanta, la activitate creativa acasa

Multi romani au descoperit in anii trecuti pictura cu nisip colorat ca o activitate pentru copii in vacante, in special la mare, pe litoral, in statiuni din ...

Pentru lucrari de calitate, masini de taiat gresie si faianta de la Sculesiabrazivi.ro
Pentru lucrari de calitate, masini de taiat gresie si faianta de la Sculesiabrazivi.ro

Orice locatie care beneficiaza de renovare, de amenajare interioara sau reamenajare, are nevoie de materiale de calitate, personal specializat si cu experienta, dar si un alt element important: echipamente profesionale de ...

Lacul Sânmărghita - pescuit în mijlocul naturii, cabane moderne, pontoane, lac populat cu pește
Lacul Sânmărghita - pescuit în mijlocul naturii, cabane moderne, pontoane, lac populat cu pește

Începând cu data de 15 august 2020, amenajările realizate pe malul lacului Sânmărghita devin disponibile pentru publicul dornic de pescuit și relaxare în mijlocul naturii. Cei ce administrează această proprietate au ...

Solutii call center pentru afaceri de orice tip
Solutii call center pentru afaceri de orice tip

Orice corporatie care actioneaza pe zona de retail (produse sau servicii) foloseste servicii de call center si tot mai multe IMM-uri au preluat acest trend datorita eficientei sale. Nu conteaza domeniul ...

Cum te poate ajuta o firma de curatenie atunci cand ai proprietati pe care le inchiriezi
Cum te poate ajuta o firma de curatenie atunci cand ai proprietati pe care le inchiriezi

Tot mai multe persoane aleg sa investeasca in sectorul imobiliar, considerand ca o astfel de investitie ofera randamente bune pe termen lung, cu riscuri extrem de mici in comparatie cu alte ...

Utilizarea de generatoare in cazul unitatilor de cazare
Utilizarea de generatoare in cazul unitatilor de cazare

Hotelurile, pensiunile, motelurile si vilele turistice ar trebui sa ia in calcul cumpararea unui generator, daca nu au facut-o deja (caz in care, in timp, pot sa faca un upgrade spre ...

Blogurile de turism atrag multi vizitatori
Blogurile de turism atrag multi vizitatori

Exista foarte multe bloguri in tara noastra, iar cele legate de turism si calatorii sunt printre cele mai populare. Si asta pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba vacante ...

Lacatusi mecanici pentru hoteluri si pensiuni, non stop
Lacatusi mecanici pentru hoteluri si pensiuni, non stop

Daca aveti o afacere in domeniul turismului, o unitate de cazare de orice fel (hotel, motel, hostel, pensiune, vila turistica, apartamente in regim hotelier), atunci stiti cat de mult conteaza toate ...