Grand Hotel Continental Bucuresti

Calea Victoriei Nr 56, Bucuresti, Bucuresti, Romania

Apreciat de 6 calatori

Tip unitate de cazare: Boutique Hotel

Clasificare: 5 stele5 stele

Grand Hotel Continental este un boutique hotel in Bucuresti de 5 stele ce reuseste sa combine detaliile unei arhitecturi deosebite cu o suita de servicii personalizate, dedicate unei clientele de elita.

Cladirea ce gazduieste acest hotel de 5 stele din Bucuresti este un monument istoric ce beneficiaza de o locatie excelenta pe Calea Victoriei, centrul high-life-ului bucurestean de altadata. Proaspat redeschis in 2009 dupa un proces de restaurare si redecorare ce a durat 4 ani, Grand Hotel Continental isi asteapta oaspetii pentru o calatorie in istorie.

Fiind un hotel in Bucuresti situat chiar in centru, un numar mare de atractii turistice sunt disponibile la numai cateva minute departare.

Grand Hotel Continental reprezinta optiunea perfecta pentru oaspetii ce doresc sa uite de timpul si locul in care se afla in cadrul unei experiente deosebite de cazare in Bucuresti. Obiecte de arta si piese de mobilier achizitionate din Viena sau de la foste resedinte nobiliare din Italia impodobesc hotelul, creand o atmosfera rafinata, tipica unui hotel de 5 stele.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: