Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Ultimele pregatiri in HoReCa pentru inceputul sezonului pe litoral

Daca au trecut si Sarbatorile de Paste, inseamna ca luna mai este foarte aproape. In a doua parte din aprilie, administratorii de societati din industria HoReCa de pe litoralul romanesc fac ultimele pregatiri pentru a putea incepe sezonul 2015. Week-endul de 1 mai da startul oficial pentru vara, iar in acest an se anunta din nou aglomeratie pe litoral in perioada 30 aprilie - 4 mai. Statiuni precum Vama Veche sunt deja in mare parte rezervate. Costinesti si Mamaia sunt si ele in topul cerintelor, iar turisti multi ar putea veni si in alte statiuni - Neptun, Olimp, Eforie Nord etc.

Vremea se pare ca va fi destul de calda in urmatoarea perioada, asa ca cei din HoReCa pot spera la vanzari destul de bune pentru luna mai. Hotelurile, pensiunile, restaurantele, patiseriile, fast-food-urile, cofetariile, mini market-urile - toate fac ultimele pregatiri pentru a putea da startul la incasari din 1 mai. Este adevarat ca nu toate unitatile vor deschide cu aceasta ocazie, dar multe isi doresc sa nu rateze o asemenea oportunitate, tinand cont ca oricum majoritatea costurilor de operare sunt platite pentru intreg sezonul si nu in functie de zilele in care se lucreaza efectiv.

In aceasta perioada se fac angajari de personal pentru joburile sezoniere, se fac aprovizionari cu materii prime acolo unde este cazul si, nu in ultimul rand, se mai fac operatiuni de reparatie si curatenie, dar si de inlocuire a unor echipamente mai vechi. De la vitrine frigorifice si pana la cuptoare pentru pizza sau pentru covrigi si produse de patiserie, toate inregistreaza vanzari in crestere in magazinele dedicate industriei HoReCa.

Retaileri precum www.maxigel.ro intra si ei in plin sezon, pe zona de vanzari B2B. Partea buna este ca operatorii din industria de turism si alimentatie publica pot face comenzi online, deci pot profita de toate avantajele pe care mediul e-commerce le aduce oricarui tip de client. Atunci cand esti pus "pe fapte mari", nu iti permiti sa pierzi mult timp pentru probleme pe care le-ai putea rezolva simplu, asa ca este bine sa faci cercetarea si cumparaturile de echipamente HoReCa direct pe internet.



Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes
Utilaje, echipamente si accesorii horeca de ultima generatie, pentru afaceri de succes

Dupa afacerile din comert, cele din horeca sunt probabil in topul popularitatii in zona de business din Romania. Includem aici atat partea de hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice, cat mai ...

Cum sa alegi un restaurant pentru nunta
Cum sa alegi un restaurant pentru nunta

Alegerea unui restaurant / a unei sali de evenimente pentru nunta nu este deloc o misiune simpla. In orasul tau (sau in cel in care iti propui sa organizezi acest eveniment ...

Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut
Cheesy Bites Remix - un nou blat de pizza lansat de Pizza Hut

Pizza Hut a lansat recent Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a cărui margine contine 24 de rulouri umplute cu brânză lava si asortate cu trei tipuri de arome ...

Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut
Detastaturizarea - cea mai recenta campanie Pizza Hut

Pizza Hut lansează o campanie ce încurajează românii să redescopere bucuria meselor în oraş. Pornind de la o problemă reală și din ce în ce mai întâlnită, mâncatul deasupra tastaturii, campania ...

Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta
Pastreaza-ti nunta in amintire cu cel mai bun fotograf nunta

Multe din lucrurile de la nunta ta vor trece – muzica, tortul, florile – însa fotografiile vor rămâne pentru toată viața, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită când alegi ...

Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City
Restaurante Oro Toro by OSHO in Mega Mall si Baneasa Shopping City

Luna aceasta, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO deschide doua noi locatii in doua centre comerciale din Bucuresti – Mega Mall, la jumatatea lunii mai, si Baneasa Shopping City, la ...

Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania
Hot Bucket de la KFC devine Bucket de bine, in beneficiul SOS Satele Copiilor Romania

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, ...

Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv
Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, ...

Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung
Restaurantele dotate cu aparate profesionale au o eficienta mai buna pe termen lung

Afacerile in domeniul alimentatiei publice sunt printre cele mai des intalnite start-up-uri, mai ales pe litoral si in statiunile de munte. De la o simpla unitate ce produse covrigi sau gogosi ...

Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery
Crunchy Crust, un nou blat inovator la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery

Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lansează o nouă inovatie în materie de blaturi: Crunchy Crust, un deliciu crocant, cu marginea umplută cu cremă fină de brânză, iar la exterior acoperită ...