Cota 1400 din SinaiaCota 1400 este unul dintre locurile cele mai vizitate din statiunea Sinaia, in special de cei pasionati de sporturile de iarna. La Cota 1400 se poate ajunge din centrul orasului Sinaia cu masina, cu microbuzul, pe jos (circa o ora de mers) sau, cel mai placut, cu telecabina. De asemenea, se poate ajunge si cu telegondola, al carei traseu este insa mai scurt (nu ajunge in centrul orasului).Galerie fotoLocatie pe harta


Vizualizaţi Hotel Cota 1400 pe o hartă mai mare


Turistii care doresc sa ajunga la Cota 1400 sau, mai sus, la Cota 2000 din Sinaia, trebuie sa se intereseze din timp de programul de functionare al telecabinei / telegondolei si mai ales de vreme. Cei care isi doresc sa schieze o pot face la Cota 1400, putandu-si inchiria echipamente pentru schi din oras sau chiar de la Cota 1400.

In zona se afla mai multe cabane si popasuri turistice, precum si un hotel cu foarte multe camere si sali de conferinte - Hotel Cota 1400. Astfel, cei care isi doresc sa practice sporturi de iarna la Cota 1400 fara a reveni zilnic in Sinaia pot ramane peste noapte tot la inaltime.