Vila Cristina

Str. 1 Mai, Nr.14B, 105500, Busteni, Romania


Vizualizaţi CRISTINA pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Pensiune

Clasificare: 3 stele3 stele

Vila Cristina este situata la 930 m altitudine, intr-un cadru natural deosebit, la poalele Muntilor Caraiman si Costila si are la dispozite 18 spatii de cazare.

Vila Cristina găzduieşte un restaurant cu specific Rustic traditional românesc. Vila ofera confort pentru cerinţe (3 stele) si este o afacere de familie, administrata de Familia Budu cu o experienta in domeniul ospitalitatii de mai bine de 15 ani. La reşedinţă, oaspeţii pot juca biliard, la un cost suplimentar. Grădina din jur are facilităţi de grătar, leagan şi jocuri pentru copii.

Fiecare spațiu de cazare oferă TV prin cablu, parchet şi baie privată. De asemenea, apartamentele includ o bucătărie şi o zonă de luat masa. În plus, în zonele publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit.
Folosiţi locul de parcare gratuit pentru autovehiculul dumneavoastră. Uitaţi de rutina zilnică la un masaj binefăcător. În saună şi în jacuzzi găsiţi linişte şi relaxare. Vă stă la dispoziţie un Café/Bistro şi restaurantul tip Rustic cu un meniu traditional romanesc .

Pentru evenimente speciale, petreceri, banchete, sedinte, cursuri Vila mai detine si un Salon multifunctional decorat clasic( 35 locuri) si un saon privat pentru mese festive (20 locuri)
Oaspeţi au acces la pârtiile de schi din cadrul parcului de schi și divertisment Kalinderu, aflate la mai puțin de 600 de metri de hotel.Hotelul organizează cursuri şi lecţii private de schi, cu inscriere direct la recepţie.
Castelul Cantacuzino, construit în 1911, se găsește la doar 3 km de Vila Cristina. Centrul şi gara oraşului Buşteni sunt la 900 m.

Asiguram la cerere si servicii de transport bagaje si transfer turisti la sau de la gara ori aeroport.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: