Pensiunea Bella Vista Sighisoara

Str. Dealul Garii nr. 7C, Sighisoara, jud. Mures, Sighisoara, Romania


Vizualizaţi Bella Vista pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Pensiune

Clasificare: 3 stele3 stele

Dupa ce frumoasa cetate medievala a Sighisoarei v-a dezvaluit din tainele sale, o puteti admira dintr-o alta perspectiva, de pe dealul Garii , unde se afla pensiunea Bella Vista. Aici veti gasi confort, liniste, ambianta deosebit de placuta intr-un décor natural de exceptie!

Situata la nici 2 km de centrul orasului, spre NE, pensiunea va ofera cazare in 10 camere spatioase, dotate modern, spatii special amenajate pentru relaxare, fitness si divertisment, precum si posibilitatea unor plimbari reconfortante in imprejurimi, in padurea ce se intinde pe culmea dealului, ori pe liziera sa sudica, de unde se admira cea mai frumoasa priveliste a Sighisoarei in intregul ei.

Se poate ajunge la noi cu orice autovehicul, ce poate ramane in parcarea supravegheata a pensiunii, iar amatorii de drumetii pot parcurge usor traseul de un pitoresc inedit.

Viata e frumoasa in sanul naturii, dar nu departe de civilizatie, intr-o locatie care va ofera sansa de a va bucura, deopotriva, atat de frumusetea cadrului natural, cat si de confortul amenajarilor moderne.

Bella Vista Sighisoara ofera: 10 camere spatioase, dotate modern, spatii special amenajate pentru relaxare, fitness si divertisment, precum si posibilitatea unor plimbari reconfortante in imprejurimi, in padurea ce se intinde pe culmea dealului, ori pe liziera sa sudica, de unde se admira cea mai frumoasa priveliste a Sighisoarei in intregul ei.

Toate camerele au grup sanitar propriu, TV cu cablu, prize internet si internet wireless;

Sala de recreere unde se poate juca tenis de masa si alte jocuri;

Organizare de excursii cu bicicleta in mijlocul naturii;

Tansfer la aeroporturile din Tg. Mures, Sibiu si Cluj Napoca;

Excursii pentru vizitarea cetatilor din: Biertan, Slimnic, Dealul Frumos, Merghindeal, Fagaras, Saschiz, Rupea...

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: