Ramada Hotel Pitesti

Calea Bucuresti Nr. 31, Pitesti, jud. Arges, Pitesti, Romania

Apreciat de 1 calatori

Vizualizaţi Hotel Ramada Pitesti pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Hotel

Clasificare: 4 stele4 stele

Hotelul Ramada Pitesti**** situat in apropiere de centrul oraşului şi a mediilor de afaceri argesene cu acces usor din Autostrada( km 115), s-a deschis oficial la 1 septembrie .Hotelul nostru este pregatit sa ofere clientilor servicii de calitate într-un mediu modern, discret şi primitor. Arhitectura moderna a hotelului defineste de la inceput un loc atragator in care atentia la confort si detaliu primeaza. Hotelul imbina businessul cu relaxarea intr-un mod de succes oferind clientilor:

Cazare in 135 camere (Junior Suite, Standard Queen, Standard Twin, Executive Queen, Executive Twin, Apartament, Apartament Prezidential)

Centrul de conferinta este format din 7 sali multifunctionale - Diamond Ballroom, Safir, Smarald, Onix, Opal,Ametist,Topaz) putand gazdui de la 30 la 500 participanti.

Centrul de conferinte poate găzdui in salile sale evenimente precum: seminarii, conferinţe de presă, şedinţe executive, traininguri, teambuilding, recepţii, nunţi, banchete, botezuri.

Toate salile sunt mobilate modern si sunt dotate cu echipament tehnic performant, laptopuri, televizoare cu ecran LCD, video proiector, instalaţie sunet, etc. Sala Diamond Ballroom are o capacitate are o capacitate de 500 persoane, si este echipata cu cele mai moderne sisteme audio si video pentru ca toate evenimentele sa se desfasoare cu succes.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: