Maxim Pasha Hotel Chisinau

Str. Hincesti nr. 140/4, Chisinau, Republica Moldova

Apreciat de 2 calatori

Vizualizaţi Maxim Pasha Hotel pe o hartă mai mare

Tip unitate de cazare: Hotel

Clasificare: 5 stele5 stele

MaximPasha Hotel este unul din cele mai sofisticate hoteluri de cinci stele, cu o arhitectură deosebită, ce prezintă o combinaţie dintre elementele clasice şi tendinţele noi în design şi proiectare.

Interiorul realizat în stil eclectic, cu mobilier unic, conceput special pentru hotel de fabrica de mobilă Almira, accesorii create de designeri cu renume semnate Kartell, lustre de cristal, draperii şi sticla franceză folosită la finisarea pereţilor, alcătuieşte atmosfera de lux, care la sigur va fi pe placul celor mai exigenţi clienţi.

La dispoziţia oaspeţilor noştri sunt 25 de camere dotate cu cele necesare pentru o şedere plăcută, un restaurant cu bucătărie naţională şi europeană, un bar cu un meniu vast de băuturi alese, o sală de conferinţe şi un spaţiu de relaxare cu saună şi bazin.

MaximPasha Hotel se află în partea de sud, pe traseul principal ce duce spre oraş, doar la 10 minute de centrul istoric al Chişinăului, şi este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru ambianţa primitoare şi pentru facilităţile moderne pe care le oferă.

Eleganţa şi confortul sunt punctele noastre tari, calitatea înaltă a serviciilor prestate şi atenţia sporită faţă de oaspeţi sunt priorităţile noastre zilnice.

Filosofia hotelului „MaximPasha” are la bază principiul „eforturi maxime, rezultate maxime”, asta ne face să prestăm servicii calitative, să corespundem standartelor mondiale, să îndreptăţim aşteptările clienţilor, să garantăm securitate şi să nu încălcăm intimitatea acestora. Scopul nostru e să vă simţiţi bine şi să reveniţi la noi de fiecare dată cînd vizitaţi Moldova.

Hotelul vă propune următoarele servicii: 25 de camere confortabile de diferite categorii; Camere pentru nefumători; 24-hours room service; Restaurant (bucătărie europeană); Bar; Sală de conferinţe, (întruniri, seminare); Saună şi bazin pentru înot; Bussines centru şi servicii turistice; Internet Wi-Fi; Telefonie IP; Spălătorie şi curăţătorie; Parcare; Minibar în fiecare cameră; Depozitarea bagajelor; Transfer gratuit de la aeroport; Car rent; Biciclete; Masaj tailandez.

Contacteaza prin telefon

Click pentru a vizualiza numarul de telefon

Data sosire:

Data plecare: