Oferta speciala pentru studenti la Hello Hotels

Publicat la data de: 19-10-2011

Ultima editare in data de: 19-10-2011

Oferta speciala pentru studenti la Hello Hotels Vino cu carnetul de student si vei avea tarife de nota 10! Doar 95 RON tarif unic pentru una sau doua persoane. Tariful include toate taxele si nu include micul dejun Mic dejun (optional): 5 euro / persoana.
Acces Internet gratuit!
Oferta este valabila in limita disponibilitatii.
Pentru a face o rezervare valida pentru aceasta oferta, este recomandat sa contactati direct hotelul: fie prin mesaj online pe care il transmiteti usor direct de pe pagina hotelului pe TravelBank (click aici), fie telefonic, nr. de telefon il gasiti de asemenea in pagina hotelului pe TravelBank (click aici).
Va asteptam la Hello Hotels, in Bucuresti, aproape de Gara de Nord si aproape de centrul orasului!

Hello Hotels, hotelul prietenos din Bucuresti, disponibil pentru rezervare online pe TravelBank.ro

Publicat la data de: 14-10-2011

Ultima editare in data de: 14-10-2011

Hello Hotels, hotelul prietenos din Bucuresti, disponibil pentru rezervare online pe TravelBank.ro Pentru cei care doresc sa se cazeze in Bucuresti la un hotel confortabil, curat si modern, fara a cheltui multi bani, Hello Hotels ofera solutia care imbina toate cerintele.

Situat aproape de Gara de Nord si la doar la 10-15 minute fata de zona centrala (Piata Romana sau Universitate), Hello Hotels este un altfel de hotel situat in zona economica: vesel, modern, simplu si accesibil, toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, acces internet gratuit.
 
Echipa Hello Hotels este prietenoasa, foarte tanara, mereu pregatita sa raspunda oricarei solicitari. Cele 2 stele ale hotelului se reflecta numai in pret: extrem de accesibil fata de alte hoteluri din Bucuresti, tocmai de aceea gradul de ocupare este printre cele mai bune din oras.

Incepand cu luna octombrie 2011, Hello Hotels este prezent pe www.TravelBank.ro, portalul web de calatorii si timp liber. Pentru cei ce ajung in Bucuresti cu afaceri sau pentru cei care aleg un city-break pentru relaxare, plimbare, shopping, cultura sau concerte, Hello Hotels este accesibil direct de pe www.TravelBank.ro. Aici gasiti  mereu preturi si oferte atractive.

Rezervarile online pentru Hello Hotels se fac extrem de usor pe www.travelbank.ro. Orice utilizator al site-ului poate face o rezervare, fara a utiliza un card de credit (deci 100% sigur). Plata se face in momentul cazarii, la receptie. Pentru cei ce prefera o rezervare telefonica, numarul de telefon al Hello Hotels poate fi gasit de asemenea pe TravelBank.ro, in sectiunea dedicata hotelului.

"Hello Hotels se afla la doar 5 minute de Gara de Nord si este accesibil indiferent din ce parte a tarii sosesti. Cladirea are 7 etaje si 150 de camere. Ne bucuram ca ai descoperit Hello Hotels si suntem siguri ca vei alege sa fii prietenul nostru in viitor. ", spun reprezentantii Hello Hotels.

TravelBank.ro se adreseaza  pasionatilor de calatorie, persoanelor active, dinamice, care isi petrec mult timp online, dar care pretuiesc cel putin la fel de mult timpul petrecut offline. Calatoriile, fie ele si de afaceri, pot incepe pe TravelBank.ro: pe langa informatiile generale si facilitatile de selectie, comparare si rezervare online, TravelBank.ro permite utilizatorilor inregistrati - 100% gratuit - sa isi creeze un "profil de calator", sa comunice cu alti "calatori", sa socializeze, sa cunoasca persoane cu aceleasi pasiuni, sa isi creeze liste de prieteni, pornind de la preferintele comune, sa isi prezinte experientele si gandurile chiar in blogul personal de pe TravelBank, sa posteze galerii intregi de fotografii din calatorii, sa discute si sa gaseasca idei sau chiar parteneri de calatorie pe TravelBank.ro si pe forumul TravelBank.

Noul COO al Continental Hotels

Publicat la data de: 14-10-2011

Ultima editare in data de: 14-10-2011

Noul COO al Continental Hotels Alexandru Popescu a fost numit Chief Operating Officer la Continental Hotels, începând cu data de 01.10.2011. Ocupând o poziţie in top managementul companiei, noul COO este responsabil de coordonarea tuturor activităţilor operaţionale ale lanţului hotelier Continental Hotels. Alexandru Popescu îşi propune, între altele, creşterea  eficienţei activităţii sucursalelor  aparţinând lanţului Continental Hotels si totodată a profitului companiei. Prin experienţa pe care o deţine, Alexandru Popescu va îndeplini un rol important în definirea strategiei de consolidare şi extindere a reţelei de hoteluri Continental.
Hello Hotels Bucuresti îi urează bun venit şi succes în această nouă poziţie.

Despre Continental Hotels
Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii hoteliere pe segmentul turismului de afaceri.
În prezent Continental Hotels deţine peste 1860 de camere în 14 hoteluri,  13 restaurante,  54 de săli de conferinţă, 4 zone SPA în  Bucureşti, Arad, Constanţa, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Sibiu, Suceava şi Tîrgu Mureş.
Detalii şi informatii suplimentare: Mihaela Staicu (mihaela.staicu@continentalhotels.ro, 0728 666 048)