Revelion 2011 - 2012 in stil traditional romanesc

Publicat la data de: 05-09-2011

Revelion 2011 - 2012 in stil traditional romanesc Se stie ca romanii sarbatoresc cel mai frumos Revelion, cu meniu bogat, imbelsugat, cu petrecere toata noaptea, muzica, dans si voie buna, foc de artificii, sampanie la ora 00,00 si intoarcerea la petrecerea de Revelion traditionala, la friptura de porc din carne proaspata, sarmale cu mamaliguta, stropite cu palinca Ardeleneasca, vin alb si rosu, a belsug!

Asta face diferenta intre Revelionul traditional petrecut la pensiuni in Romania si cinele festive saracacioase.

Si dupa citiva ani cu Revelionul Ratat in destinatii cu nume sonore turistii romani s-au reintors (pentru sarbatori traditionale ) la destinatiile traditionale, la munte, si mai mult: au inceput sa vina turistii straini la noi ( din Europa, SUA, orient si Asia ), s-a dus vestea ca romanii stiu sa petreaca Revelionul si Craciunul mai imbelsugat, cu mai multa veselie, ca natura e de-o frumusete uluitoare, iar mancare adevarata ca la noi, ei (turistii straini) nici n-au stiut ca mai exista!

Branza proaspata fara ambalaj sintetic, pomana porcului fara conservanti, sorici si slaninuta, mujdei, cartofi necongelati, muraturi de care nici n-au auzit (ca doar nu exista la supermarket-uri), zacusca, gemuri de casa fara conservanti \"chiar daca nu-s cancerigeni\", cozonaci cu nuca si mac...

Am reusit sa va aducem aminte ? Avem si-n Romania ceva bun? daca nu v-am convins anul asta... incercam si de Revelion 2011 2012!