.

Blog de calator - Fastius Curier

TravelBank.ro si Fastius Curier promoveaza calatoriile cu bicicleta

Publicat la data de: 08-10-2011

TravelBank.ro si Fastius Curier promoveaza calatoriile cu bicicleta www.TravelBank.ro, portalul web de turism dedicat pasionatilor de calatorii, a anuntat lansarea unui concurs in cadrul caruia, alaturi de Fastius Curier, compania de curierat a segmentului business din Bucuresti, promoveaza plimbarile si calatoriile sanatoase si ecologice, oferind o bicicleta Neuzer Nelson.

Regulile sunt simple: utilizatorul care are cea mai ampla activitate pe forumul TravelBank.ro (www.travelbank.ro/forum) - posteaza cel mai mare numar de mesaje, comentarii, conversatii - in perioada 4 octombrie 2011 - 5 ianuarie 2012 inclusiv, castiga premiul.

Fastius Curier sustine miscarea, sanatatea si transportul eco, utilizand biciclete si pentru activitatile sale de curierat in Bucuresti. Mai putina poluare, mai multa sanatate!

www.TravelBank.ro a fost realizat drept o comunitate de pasionati de calatorie, persoane active, dinamice, care isi petrec mult timp online, dar care pretuiesc cel putin la fel de mult timpul petrecut offline.

Calatoriile, fie ele si de afaceri, pot incepe pe TravelBank.ro: pe langa informatiile generale si pe langa facilitatile de selectie, comparare si rezervare online, TravelBank.ro permite utilizatorilor inregistrati - 100% gratuit - sa isi creeze un "profil de calator", sa comunice cu alti "calatori", sa socializeze, sa cunoasca persoane cu aceleasi pasiuni, sa isi creeze liste de prieteni, pornind de la preferintele comune, sa isi prezinte experientele si gandurile chiar in blogul personal de pe TravelBank, sa posteze galerii inregi de fotografii din calatorii, sa discute si sa gaseasca idei sau chiar parteneri de calatorie pe TravelBank.ro si pe forumul TravelBank.

TravelBank.ro pregateste multe alte noutati: rubricile Last Minute si Oferta Saptamanii, sectiune de bilete transport, multe hoteluri noi, noi sectiuni si informatii, fidelizare, privilegii, concursuri, surprize.

Conturile pe TravelBank.ro se pot crea usor, direct pe website, la adresa www.travelbank.ro.

Sursa: www.smartfinancial.ro